Teco - Likit Membran Su Yalıtım Kaplaması


الاشتراك لطلب عرض.

التفاصيل

DKS –TECO LİKİT MEMBRAN Modifiye polimer esaslı,yüksek aderansa ve elastikiyete sahip,kür bitiminde eksiz tabaka oluşturan UV dayanımı yüksek asit ve yağdan etkilenmeyen boyanabilir izolasyon malzemesidir.
 

KULLANIM ALANLARI:Beton vb.çatlakların kapatılması,diletasyon ve parape kenarları,terasların kaplanması,sac ve aternit çatılarda,yağmur olukları,kanalm ve kanaletlerde, plastik ve aluminyum doğramaların montaj dolguları,alçıpan,betopan,panellerin bileşim yerlerinde güvenle kullanılabilir.
 

YÜZEYLERİN HAZIRLANMASI : Uygulama yapılacak alanlar kuru olmalıdır. Toz ve gevşek malzemelerden, yağ ve benzeri kalıntılardan temizlenmelidir. Uygulama öncesi DKS-120T ürünümüzle astarlanmalıdır. Uygulama yapılırken Isının+5 derece üzeri+35derece altında olması, havanın yağışsız olması gerekir.
 

UYGULAMASI : Uygulama yapılacak alan DKS-120Türünümüz ile astarlandıktan sonra varsa delik, çatlak ve ek yerleri fileli mastik uygulanır. Kuruduktan sonra tüm alana fırça yardımı ile DKS TECO likit membran uygulaması yapılır. Kurumaya bırakılır, kuruduktan sonra ilk uygulamaya 90 derecelik açıyla ikinci uygulama yapılır. Güneş etkisinde kalan alanlar koruyucu DKS – 140 2K ile kaplanmalıdır.
 

ARAÇLAR: Fırça, rulo, çek-pas
 

SAĞLIK: Göz ve cilde temas halinde bol su ile yıkayın, yutma halinde en yakın sağlık kurumuna ulaşınız, çocuklardan uzak tutunuz.
 

TEMİZLİK : Kullanılan malzemeler kurumadan su ile yıkanır.
 

RAF ÖMRÜ : Ambalaj açılmadan +5 C0 - +35 C0 de 1 Yıl.
 

TÜKETİM MİKTARI: 650gr/m2 - 1000g/m 2 
 

AMBALAJ: 3kg , 5 kg , 10kg , 15kg , 18kg plastik kova